Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #1365261

    Hello,
    thanks first of all for developing such a great solution as Enfold – it makes life easy. :)
    BUT…l have one issue with the LayerSlider on the Startpage:
    It works good on nearly all tested devices – like several browsers on Windows-PCs, iPhones, iPads…. but on Android (-> Firefox) I am facing the issue that some text-layers are overlapping.
    You can see the issue in that picture:
    http://neueseite.lsc-berlin.de/wp-content/uploads/2022/09/IMG_2974.jpg
    “Lichtenrader” is one layer and “SC” is one layer – but they are overlapping… and also the layer below “1973 e.V.” is crashing into it.
    Usually it looks good on all other tested devices – you can also check it here: http://neueseite.lsc-berlin.de
    Do you have any idea what could be the reason?
    I played already with the witdh of the layers, setting from px to % and some other settings – but found no solution for that.
    Thanks a lot in advance.
    Best regards,
    Oliver

    PS: Same issue can be faced on your Enfold Demo-page “Enfold 2017” with my Samsung A53 with latest Android and Firefox.
    See result here:
    http://neueseite.lsc-berlin.de/wp-content/uploads/2022/09/IMG_2975.jpg

    • This topic was modified 3 weeks ago by  don_olli.
    • This topic was modified 3 weeks ago by  don_olli.
    #1365286

    Hey don_olli,
    Thanks for the screenshot and the link to your site, I tested your layerslider and our 2017 Demo layerslider on my Android Galaxy, with three browsers, Firefox, Chrome, and Brave and Firefox was the only one showing the error, Chrome and Brave showd the layerslider correctly:
    Screenshot_20220916-120033_Brave.jpg
    Screenshot_20220916-114647_Brave.jpg
    Have you tested with Chrome on your Android device? I tried searching the LayerSlider Support Forum for this specific issue but I didn’t find this one, I did find other conflicts with the layerslider and firefox but they were older. Please try asking the LayerSlider Support Forum about this as they would have the most knowledge about their plugin.

    Best regards,
    Mike

    #1365290

    Thanks for your answer, Mike.
    True…. I also had that issue only in Firefox for Android. (Even Firefox on iOS is working fine)
    I just wanted to place a Ticket at LayerSlider… but they are saying:
    If you’ve received one of our products bundled in your theme, then product support and updates are handled by the theme author.
    So I am not able to create a Ticket without having purchased a license. Could you inform the LayerSlider-Support about that issue?
    Thank you,
    Best regards, Oliver

    • This reply was modified 2 weeks, 6 days ago by  don_olli.
    #1365297

    Hi,
    Thanks for the feedback, I asked the rest of the team if they have any ideas for the issue or how to forward it to the layerslider team.
    I’m just not sure how to apply any solutions to only Android Firefox, but I will post back when I hear something.
    Thank you for your patience.

    Best regards,
    Mike

    #1365302

    Thank you, Mike… I appreciate your effort… Looking forward any news on that topic.
    Kind regards,
    Oliver

    #1365697

    Hi Oliver,

    We have contacted LayerSlider team and informed them about the issue and shared a link of your website, screenshot and exported slider from Enfold 2017 demo. We will update you here once we hear back from them.

    Please reply to this thread so it is added back to our queue :)

    Best regards,
    Yigit

    #1365700

    Thank you very much Yigit, for your update and for placing that topic at LayerSlider-Support.
    Looking forwards any updates after reply of LayerSlider-Team.
    Kind regards,
    Oliver

    #1365706

    Hi Oliver,

    Could you please edit your slider and set HTML element to as shown in the screenshot – https://imgur.com/a/MfrEQey and check if that helps?

    If it does not help, could you please share more information such as device type, software versions, etc.? :)

    Best regards,
    Yigit

    #1365803

    Hello Yigit,
    unfortunatley that did not help… in fact it was already by default set to that HTML-setting.
    Following details to my device:
    Samsung Galaxy A53 5G
    Android 12 (Version: A536BXXU3AVGA
    Firefox 104.2.0
    In general I keep all software up to date.

    I think Mike had the same issue with his Galaxy + Android, that the Layerslider on my page and also on the Enfold 2007-demo looks broken. If needed maybe you can also aks for MIkes device-details.

    Thanks for further clarifications with the Layerslider-Support and please let me know if you need any more details or tests by me.

    Best regards,
    Oliver

    #1365805

    Hi Oliver,

    Thanks for the information!

    LayerSlider team said that they could not reproduce the issue on your website and on exported slider from Enfold demo. Will keep you updated :)

    Best regards,
    Yigit

    #1365820

    Ok… thank you… I will wait for any updates :)
    Best regards,
    Oliver

    #1366043

    Hi Oliver,

    Could you please create temporary admin logins and post them here privately? Also, please see private content field :)

    Best regards,
    Yigit

    #1366116

    Hi Yigit,
    ok – Admin-Login is created. You can try with LayerSlider-Support to check the issue in more detail.
    Thank you, guys,
    Best regards,
    Oliver

    • This reply was modified 1 week, 6 days ago by  Mike. Reason: removed login per customer request
    #1366118

    Hi Oliver,

    Thanks for the information.

    I have forwarded the logins to LayerSlider team and will update you here again once I hear back from them :)

    Best regards,
    Yigit

    #1366150

    Hi Oliver,

    LayerSlider devs have informed me that they have found the issue and will include the fix in one of the upcoming versions (LayerSlider 7.5.1 or 7.5.2 in my opinion). As always we are going to make sure Enfold has the latest version of LayerSlider but for now, unfortunately there seems to be no quick solution :(

    Best regards,
    Yigit

    #1366163

    Hi Yigit,
    awesome – thanks for your effort.:) :)
    It doesn’t matter that it’s not a quick solution… Anyway a solution in near future is better than no solution ;)
    Can you confirm that I can delete the login-credentials for that support-issue?
    Thanks a lot and kind regards,
    Oliver

    #1366165

    Hi,
    Glad that Yigit and the LayerSlider team were able to sort this out, I have removed the login info, unless there is anything else we can help with on this issue, shall we close this then?

    Best regards,
    Mike

    #1366311

    Yes – topic can be closed then from my point of view.
    Thanks for all your efforts. :)
    Best regards,
    Oliver

    #1366325

    Hi,

    You are welcome! :)

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here – https://kriesi.at/documentation/enfold/

    If you have any other questions or issues, feel free to start a new thread under Enfold sub forum and we will gladly try to help you :)

    Enjoy the rest of your day!

    Best regards,
    Yigit

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)

The topic ‘LayerSlider – issue on Android with Layer-width’ is closed to new replies.