Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #629188

    Can someone please help me.
    After I updated my WordPress website the layerslider with images isn’t visible anymore.
    My English isn’t so well either so I hope there is someone who can give me an easy explination how to solve this.
    Thanks for so far. Hope to hear something soon :-)

    #629341

    Hey magazijndemontage,

    Thanks for getting in touch with us!

    Please update the theme to the latest version. That should fix any issues you are currently experiencing :)

    To update to the latest version follow the simple instructions here. (Or if you want the super detailed explanation you can (Purchase code hidden if logged out) -enfold” target=”_blank”>read this blog post)

    If that does not help, feel free to reply here and we will take a closer look at the issue. In that case please also add your WordPress login credentials (in the “private data” field) so we can take a look at your admin area.

    Best regards,
    Jordan

    #629357

    Hi Jordan,

    I have tried to do this but I can’t change the settings. I says it already has the latest version ?? That’s akward because it’s version 3.1.1.
    Has my enfold theme has a expire date ?
    I didn’t read anything about this when we bought the template..
    I sure hope you can help me any further…

    Best regards,

    Linda

    #629358

    I need your e-mail adress to get you in my wordpress admin.

    #629359

    The office is almost closing for today…

    #629367

    The office is closing…:-(
    I can see your reply tommorow morning.
    Best regards,
    Linda

    #629672

    Hi,

    Sorry for the delay!

    Please try this plugin to clear WordPress transients if you do not receive auto updates and make sure your API key is correct: https://wordpress.org/plugins/artiss-transient-cleaner/.

    If it does not help, I am afraid you might need to update the theme manually – http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Unfortunately not all Server environments are able to make use of the auto update feature provided by ThemeForest :/

    Best regards,
    Jordan

    #629770

    Goodday Jordan,

    Thanks for your feedback.
    No problem I’ve had to wait ;-).
    I achieved to update the theme but…now I can’t make any changes to my Frontpage anymore.
    I wanted to put back my slider but the page stays white. I removed the slider yesterday and put a single photo up there.
    Now I want to put the slider back but it doesn’t work…
    What’s going wrong ?

    Best regards, Linda

    #630058

    Hi Linda,

    Thanks for getting back to me!

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    Login credentials include:

    • the URL to the login screen
    • a valid username (with full administration capabilities)
    • as well as a password for that username

    .

    Best regards,
    Jordan

    #631226

    Goodmorning Jordan,

    I wasn’t at the office yesterday.
    I hereby send you the details for our wordpress login in the private content.

    Best regards, Linda Schuitemaker

    #632300

    Hi,

    What is the title of the frontpage? You didn’t set it in the Enfold > Theme Options > Frontpage panel. We were able to add the layer slider but the images do not exist.

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
    2VM50:1 LayerSlider error:
    
    It seems like the URL of the image or background image "banner-site.bmp" is pointing to a wrong location and it cannot be loaded. Please check the URLs of all your images used in the slider.
    2http://magazijndemontage.isklaarvoordetoekomst.nl/wp-content/uploads/2014/08/ (Purchase code hidden if logged out) -031.jpg Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
    

    Please add the images back.

    Best regards,
    Ismael

    #633597

    Goodmorning Ismael,

    We were free for some days so sorry for my late respons.
    I indeed removed the layerslider because it didn’t work. I instead put a photo up there.
    The man who teached me how to build a wordpress site told me not to give a name to the FrontPage. Google wouldn’t approve it when you use the same word to many times is what he told me.
    I want to put back the photo’s for the layerslider but I can’t make any adjustments to the site at all at the moment… :-(

    #633600

    Do you have a support centre in Holland that I can visit ??
    I hope so…

    Best regards,

    Linda Schuitemaker

    #634397

    Hi,

    Please try re-uploading your LayerSlider images and check if that helps.
    No, our support centre is this support forum :)

    Best regards,
    Yigit

    #635098

    Goodmorning Yigit,

    I looked at the layerslider you put in the program. It’s not the layerslider I used.
    I used the easyslider…
    I don’t even now how this slider works ??
    I looked at it but I just don’t know how to put the right photo’s in…
    Can I send you a e-mail with the photo’s we want to use ? So you can put them in there ??

    Best regards, Linda

    #635658

    Hi,

    We would be glad to help you but in case you need to do it in future it’s best we walk you thru the steps and don’t worry at all if anything goes wrong we are right here to take care of it.

    Please see this video and let us know if you have any questions

    Best regards,
    Vinay

    #636766

    Thank you again for the respons.
    I studied on the YouTube film.
    I believe everything is okay again. Can you please check it for me ? Does everything works okay ?
    Sometimes I feel I can make more good adjustments for the website I only don’t know how to do it.
    For instead I like us to be better found on google. Can You also give me some tricks for this ?
    Thank you in advance again.

    Best regards, Linda Schuitemaker

    #637442

    Hi,

    glad it’s working for you now. If you see any issues then let us know in a new ticket here in the forum. We recommend to work with Yoast SEO Plugin.

    Best regards,
    Andy

Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)

The topic ‘layerslider is gone after updating 5.4.2.’ is closed to new replies.