Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #794725

    Good morning,

    I have 2 Enfold websites and in 1 website the Photo layer slider don’t work in the browser Opera. The slider area in the website is completely empty (no text no photos). The photo layer slider works fine in Chrome and IE.
    I tried also another Enfold slider, also not working.
    Do you have a solution?

    Regards Merlijn

    #795017

    Hey!

    You are using very old versions of the theme on both sites. Please update both sites to the latest version of Enfold which is currently 4.0.7 – http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Since you are using very old versions, please have backups before updating to be on the safe side :)

    Best regards,
    Yigit

    #795030

    Hey Yigit,
    I can’t update wordpress to the latest version, I have a plug in (bought in the past) that will not work with the newest version at this moment.
    I only need to fix the slider problem. My other website works fine. The website without the slider problem is older.
    The newest website has the problem.

    I hope you can help,

    Regards Merlijn

    #795032

    Hey!

    Can you please try downgrading theme version to the older one? Unfortunately, it would be very difficult to troubleshoot issues on very old theme, WordPress and plugin versions.

    Best regards,
    Yigit

    #795138

    Hey Yigit, I don’t know how :-(
    Wordpress version is the same. I can’t find the theme version.
    Where can I find the theme version?

    Best regards,
    Merlijn

    #795174

    Hey!

    You can simply go to wp-content/themes/ folder via FTP and copy “enfold” folder from the old version and then overwrite the newer one with the older one

    Cheers!
    Yigit

    #795746

    Thank you, Yigit
    Does this not have effect on my online webpages?
    Regards Merlijn

    #795747

    I mean, do I not lose information or webpages?
    regards Merlijn

    #795842

    Hi,

    No, your content and database should be safe. But I would recommend that you backup your site prior to changes like this just in case anything should go wrong.

    Best regards,
    Rikard

    #806919

    Beautiful theme! I’m also having the same problem in both Chrome and Opera. I just downloaded the theme yesterday from Themeforest. After importing the demo, the layer slider didn’t work in either browser. I also tried creating my own slider, and it was blank in Chrome and Opera (but visible in IE). Was there a resolution?

    #807245

    Hi @micprice,

    Please open a new thread and include admin login details in private so that we can have a closer look at your installation.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.