Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1235493

    Hi All,
    First of all thank you for address the last issues I raised and adding them to the feature requests for a future version of Enfold.

    I recently posted about Jetpack Lazy Load use with Enfold.
    I now have a site 99% working with Jetpack Lazy load.

    ALB Image Element styling bug with Jetpack Lazy Load
    – If you set an image to No Styling, No Border, No Border Radius – with Jetpack Lazy load enabled, the image does not display at all and the link doesn’t work.
    – However if you set it to default styling the image displays correctly and the link works.
    Is it possible for you to change the way No styling option works so that it is still compatible with Jetpack Lazy Load without a workaround (see below)?

    As a work around:
    The code below removes the radius from the images as if they had no styling.

    .avia-image-container-inner, .avia_image, .av-image-caption-overlay {
    border-radius: 0px !important;
    }
    #1236802

    Hey Thomas,

    Thank you for the info. We’ll forward this to our channel. Is there a test page where we can see the issue?

    Best regards,
    Ismael

    #1236913

    I cannot seem to reproduce it since upgrading to the last release. Really annoying! Sorry.

    To clarify, the issue was happening before the introduction of WP 5.5 lazy load to Enfold (the previous release).

    Since then there has also been an update to jetpack, so I wonder if they have picked it up.

    Close the issue, I’ll let you know if I have any more issues when I roll it out to my customers.

    But looking good for a version of enfold that seems to work well with Jetpack lazy load!

    The only issues remaining to resolve to get to the magical 90/100 in web vitals is LCP. I have raised a seperate post about a potential improvement.

    Getting 81/100 at the moment so almost there.

    #1238331

    Hi,

    Glad to know that this is no longer an issue. Please feel free to open a new thread if the layout issue happens again.

    Thank you for your patience and have a nice day.

    Best regards,
    Ismael

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Jetpack Lazy Load Image Link Styling Bug’ is closed to new replies.