Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #605016

    Hello Team,
    I noticed that color sections with a fixed background image are not working correctly on my website.
    When you scroll past the colorsection you can see the top edge of the image pass by.
    Kinda hard to explain.

    It looks kind of broken now.

    Any solution for this?

    thanks

    #605095

    Hi WolfvanHaeren!

    We checked your site and it seem to be working fine… without knowing the exact issue it is hard to figure out what to fix. Please elaborate the problem with a mockup or a screen shot of the issue. You can upload it to imgur.com and share the link here.

    Best regards,
    Vinay

    #605130

    thank you for taking a look.

    I will try to explain more.
    The color section has a fixed background.

    When you scroll through a page the color section stays in its position it starts in instead of changing what you see.
    Until you stop scrolling. Then the section gets updated and shows what it should show.

    visual:

    View post on imgur.com

    #605247

    Hi!

    Which version of the theme are you using? If not the latest version 3.5.1, please update the theme firstly – http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/.

    Best regards,
    Yigit

    • This reply was modified 7 years, 11 months ago by Yigit.
    #605249

    I’m using 3.5.1

    #605701

    Hi!

    I’m sorry but we still don’t understand the issue. The color section background looks fine on Chrome, Windows 7. Please provide a screenshot of the issue in the actual web page.

    Cheers!
    Ismael

    #605709

    I know it does:),
    it messes up on iphones.
    It will fix itself before you can screenshot.
    I will make a visual

    #606177

    Hi!

    alright, let us know when you’re ready. You can use a service like imgur.com or dropbox to add files/screenshots.

    Regards,
    Andy

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.