Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1147163

    Hey guys,
    we recently switched from Northeme to Enfold – everything is running smoothly so far… except for the fonts.
    In our Northeme CSS we had CSS like this:

    body {
        -webkit-font-feature-settings: "salt";
        -moz-font-feature-settings: "salt";
        -ms-font-feature-settings: "salt";
        -o-font-feature-settings: "salt";
        font-feature-settings: "salt";
    }

    But now this isn’t working anymore. Any guesses or clues?

    #1147532

    Hey zonkbros,

    Best regards,
    Victoria

    #1149187

    Hey Victoria.
    no credentials needed anymore!

    #1149306

    Hi zonkbros,

    I do not see the umlauts on the new website. Could you please attach some screenshots of the issue?

    Best regards,
    Victoria

    #1149353

    Well, it has nothing to do with the umlauts – the style (font-feature-setting: “salt”) won’t adapt correctly on our font.

    #1149617

    Hi zonkbros,

    Can you give us temporary admin access to your website in the private content box below, so that we can have a closer look?

    Best regards,
    Victoria

    #1149839

    See attached. :)

    #1150469

    Hi zonkbros,

    Please have a look at this article
    https://blog.bramp.net/post/2018/01/21/google-font-features/

    Google fonts do not support the font-feature-settings the same way Adobe Fonts do.

    Best regards,
    Victoria

    #1151196

    Thanks Victoria,

    works like a charm!

    #1151250

    Hi zonkbros,

    Glad you got it working for you! :)

    If you need further assistance please let us know.

    Best regards,
    Victoria

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.