Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1195052

    We’ve created a variable product. The variables (colors) do show, but If you chose a color, the image doesn’t change.

    • Every variable has it’s own image.
    • The Product Gallery is set to WooCommerce 3.0 product gallery
    • Enfold 4.7.3
    • WooCommerce 3.9.3
    • We don’t use the Smart Variation Images plugin (I saw a few other topics where this plugin was the problem)

    Could this be caused by not using the latest WooCommerce version? We are going tot update WooCommerce of course, but we first have to test it therefor it takes a bit longer.

    #1197685

    Hey Buro Staal,

    Can you give us temporary admin access to your website in the private content box below, so that we can have a closer look?

    Best regards,
    Victoria

    #1197758

    Hi Victoria,

    Yes, I can. Thanks for helping!

    #1197827

    Hi Buro Staal,

    Thank you. Please deactivate all plugins one by one to check which one is causing this issue and let us know if this solves the problem.

    What customizations do you have in the child theme?

    Best regards,
    Victoria

    #1197969

    Hi Victoria,

    I tried it at the staging website, but even with only WooCommerce, Mollie for WooCommere and Premmerce active, the images doesn’t switch. After that I had a look at the child theme and found an edited single-product.php file in the woocommerce folder. After deactivating this file, it worked again! Thank you for pointing me in the right direction, you can mark this as resolved :-)

    #1198097

    Hi Buro Staal,

    Glad you got it working for you! :)

    If you need further assistance please let us know.

    Best regards,
    Victoria

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Images variable products don't show’ is closed to new replies.