Tagged: , ,

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #532730

    In IE10 I am having some trouble with my drop down menus.

    In IE10 when I go to one of my drop down menus (ex: Services) and hover over one of the items in the drop down, the drop down disappears and can’t be clicked.

    #532782

    Hi linzb123!

    First off go ahead and update to Enfold 3.4.1, and make sure all plugins are deactivated while testing.

    I checked in IE11 but your menu was hidden for some reason.

    Regards,
    Elliott

    #532790

    Thanks Elliott – I have updated my website to the latest version at the link below.

    Menu should no longer be hidden, so how can I make the drop down menus not disappear upon hover in IE?

    #532903

    Hey!

    Hmm, well I’m on Windows 10 and in the IE11 emulation mode I checked for IE10 but it’s working fine for me.

    What operating system are you using? Is compatibility view turned off and zoom setting set to 100%?

    Cheers!
    Elliott

    • This reply was modified 5 years, 5 months ago by  Elliott.
    #532910

    Looks like it is occuring for windows 8, IE10

    #532919

    Windows 7, 8, & 10. Internet Explorer 10

    #533708

    Any help?

    #534104

    It is occurring in Windows 7, 8, and 10 in IE10. Using the latest version of the theme.

    #534322

    Hi!

    I’ll flag this for the rest of our team to see if they can see it.

    Regards,
    Elliott

    #534344

    Thank you

    #534388

    I’ve noticed it only happens on the homepage before the scroll.

    It does not happen on any of the subpages, or on the homepage after the scroll. So I guess it is only happening on the transparent header.

    #538692

    Hey!

    I’m sorry but I can’t reproduce the issue either. This is a screenshot on Windows 8, IE11 set to IE10 mode.

    Best regards,
    Ismael

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.