Tagged: , , , ,

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #663608

    Hi Guys,

    I have tried to show my tags on my blog post. I have the Blog Post Allowed HTML Tags Checked to display and the Blog Post Tags as wel but i dont see them coming on my page.

    How can i turn this on?

    #663854

    Hi Angelo,

    Please send us a temporary admin login so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply. If you are using the builder to design your posts then please switch to the default editor once you are ready to save and they should come up automatically.

    Regards,
    Rikard

    #664219

    It works if i use the default editor but than i lose my content.

    #664319

    Hi,

    Do you mean that you can’t see it in the default editor or does it actually remove your content front the front end?

    Regards,
    Rikard

    #664325

    If i use the avia builder for my content the tags arent visible. If i use the default builder the tags are visible in the front end. ut i cant add my fullwidth header and submenu with that option.

    #665249

    Hi,

    Yes that is the default behaviour, when using the builder for posts it will act like a page instead and you will have to add everything manually. But if you switch to the default editor when saving you tags should show up, you can switch back to the builder once you are done saving.

    Best regards,
    Rikard

    #665527

    Hey Rikard, I have tried this. I placed all my text elements in the default editor. And when i save it and switch back to advaced editor without savind i dont see my header and submenu anymore.

    is there another possiblity to fix this?

    #666455

    Hi,

    I’m sorry for the confusion but you cannot switch between the default and the advance layout builder. You have to choose which builder you’re going to use for a certain post or page. Note that by using the advance layout builder for posts, all default elements will be removed including the tags, featured image, title etc. You’ll be able to create a custom post/page layout which is the main purpose of the advance layout builder.

    Best regards,
    Ismael

    #676241

    I had a similar issue. See “Default editor vs Advanced editor on Blog Posts.” This explains a lot. Thanks.
    Question: If I copy everything back to the Default editor now and then click Update (and not use the Advanced Editor on the post in question), will the default elements work again? Or must I start a brand new post?

    #676248

    If you copy everything ti the default editor and update it, it works. You dont need to make an new post aa far as i know. I didnt had to make a new one.

    #676810

    Hi,

    Thanks for the feedback @angelo-ufirst, could you try that out @blaaklistwriters?

    Thanks,
    Rikard

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.