Tagged: 

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #333102

    Hi super guys ;)

    I just tried to insert a weather widget in the footer and noticed that the code doesn’t work on Enfold 3.0, where it does fine on 2.9.2 (that I have on a twin beta site).

    Is there any way this can be solved, so the widget shows up as it should?

    Here is the widget appearing on the beta testing site’s footer:

    http://www.bednspa.com/calendars/

    and here is the same widget not showing up on footer’s site where it’s supposed to:

    https://casateulada.com/casa-teulada-1/

    The code I used for such widget is:

    <!– Inizio codice ilMeteo.it –>
    <iframe width=”450″ height=”300″ scrolling=”no” frameborder=”no” noresize=”noresize” src=”http://www.ilmeteo.it/box/previsioni.php?citta=5913&type=day2&width=450&ico=swf1&lang=eng&days=4&font=Arial&fontsize=12&bg=FFFFFF&fg=000000&bgtitle=0099FF&fgtitle=FFFFFF&bgtab=F0F0F0&fglink=1773C2″></iframe>
    <!– Fine codice ilMeteo.it –>

    I give you the credentials to check the back end, just in case.

    Thanks, Antonio

    #333810

    I found the issue. It’s related to the fact that the site is using https:// protcol and the script in the footer was considered unsafe, as it was using http:// rather than https://

    Will have to look for a weather plugin that supports https.

    ;)

    Antonio

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘HTML not appearing in Footer widget’ is closed to new replies.