Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #873100

    Hey guys

    Our website http://www.chalchbrunne-gränichen.ch cannot be displayed. First of all it takes forever until the page is loading and then this message appears: “Internet Explorer cannot display the webpage”.

    I’ve already noticed while the website was still offline, that the “home” site was not accessible, meaning I could only have a look at it over the backend with the preview option. Navigating back and forth on the front page was not possible.

    Could you please have a look at it?

    The website credentials are below.

    Thank you and kind regards
    Aline

    #873449

    Hey Aline,

    Can you please post FTP logins here privately as well?

    Best regards,
    Yigit

    #873583

    Hey Yigit, yes please see below

    #873785

    Hi realit-treuhand,

    Those are WordPress credentials, Yigit was asking you for the FTP credentials. Can you post those, please? Can you also check server log for errors?

    Best regards,
    Victoria

    #873819

    They’re the same ones, but I’ve added another FTP account:

    How do I do that?

    #874952

    Hi,

    We deactivated the plugins directory temporarily and removed the “maintenance.php” file. Are you installing or updating a plugin prior to the issue? Please get a fresh copy of the WordPress files then override your whole installation.

    Best regards,
    Ismael

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.