Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #915745

    Hello,

    One of my pages is not secure, i just installed the SSL, this website is complete and is not running on child theme, i dont want to loose any settings by “reinstalling” the theme/demo as ive read in some other threads.

    It says that this insecure image is on the page but I can’t find it and dont know how to erase it, please help:

    http://test.kriesi.at/enfold-gym/wp-content/uploads/sites/18/2016/02/bg1.jpg

    The page in question is:

    #915748

    Hey,

    It seemed like it was set as background image in your testimonials section. I tried uploading another one, removing it and then updating the page and that worked. Please review your website :)

    Best regards,
    Yigit

    #915771

    Thank you for the super fast assistance!!

    #915772

    Hi,

    Did you need further help, or shall we close this thread?

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #915973

    The problem is solved

    #916117

    Hi,

    Great, glad you solved it. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

    #1020731

    Hi i’m having same problem on home page, I can’t see any background image set anywhere, checked all sections and enfold styles.
    Right clicking and viewing image of first black section goes to http://test.kriesi.at/enfold-gym/wp-content/uploads/sites/18/2016/02/bg1.jpg

    Thanks.

    #1020740

    Hi,
    I’m seeing both background images and videos on your homepage. Were you able to get this corrected?

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1020779

    I’m not the original poster but have the same issue.
    I cant see any mention of the background image in the page layout so can’t get rid of it.

    #1020784

    Hey NakedBikes2018,

    So just to confirm, you can’t see any background images?

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1020791

    The section where it says Welcome to the world of Naked Bikes just shows a black background.
    Right clicking it you can choose view background image then it goes to this page http://test.kriesi.at/enfold-gym/wp-content/uploads/sites/18/2016/02/bg1.jpg

    I don’t want that set as a background as it doesn’t exist and it’s not on my server so the SSL is not fully secure.

    #1020992

    Hi,

    Could you try to recreate the section in question and then delete the old one to see if that helps please?

    Best regards,
    Rikard

    #1021061

    Yep that fixed it, there were 4 pages with the hidden image on. I created a new colour section then drag and dropped the elements out of the old one.
    You can close this now, Thanks.

    #1021153

    Hi NakedBikes2018,

    Great, glad you got it working and sorry for the problem.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.