Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #924888

    Hi,
    Yesterday I updated my enfold theme from version 4.2.5 to version 4.2.6. WordPress said the updated completed successfully and the wordpress dashboard was working with no issues. When I tried to asses the site itself I got a fatal error saying there was a problem on line 6 of the header.php file. I had a look on this forum for a solution and mange to find one quickly. The link to the solution is here https://kriesi.at/support/topic/ (Purchase code hidden if logged out)(Purchase code hidden if logged out) -on-line-6/ [the solution is the one from pastebin]. This worked fine and is still working but there seemed to be what I think is an error in the code as this ” /> was displayed at the top of the header [line 32]. I removed this and all is working.

    I’m just wondering if taking this out will have any impact?

    #925032

    Hey alanfeenan,
    Do you mean that you saw the /> from line 32 on the front end of your site, or that you saw /> in line 32 and are questioning it?
    the /> in line 32 is the closing bracket for the meta line, it should be there.

    Best regards,
    Mike

    #925192

    I saw ” /> on the front end of the website

    #925217

    Hi,
    Thanks for clarifying, I examined your header code and it looks fine with no errors, I also tried to reproduce the issue by replacing my header.php with the pastebin, but could not. So I can only make guesses what had happened, but the key point is that you won’t have any issues the way your header.php stands today.

    Best regards,
    Mike

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.