Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #636232

    I just posted the following item on my website: https://www.reich-consulting.net/2016/05/21/ (Purchase code hidden if logged out) -reich-web-consulting/

    None of the header or footer items that should be displayed are actually showing up. I’m using Avia Page Builder on this page and I thought that might have something to do with it. I created a few test posts. If I create a post and use the WordPress editor the header and footer items configured in the theme to display on my blog show up just fine. If switch to Avia, then they disappear. Any thoughts?

    #636253

    Hey breich,

    Thanks for getting in touch with us!

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    Login credentials include:

    • the URL to the login screen
    • a valid username (with full administration capabilities)
    • as well as a password for that username.

    Best regards,
    Jordan

    #636260

    Thanks for the response. And thanks for such an awesome theme. It does so much and still manages to be fast. LOVE IT. Credentials to check into my issue attached.

    #636557

    Hi,

    That is as expected, when you use the builder it will act like a page and you will have to add social media buttons etc manually, you could also switch to the default editor and save there and the default items should show up again.

    Thanks,
    Rikard

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.