Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #1184475

    my question same as https://kriesi.at/support/topic/grid-layout-column-link-error/

    And I try to update enfold version to 4.7.2 , wordpress version to 5.3.2 and close all plugin.

    Please help me, thank you.

    #1184788

    Hey decode,

    The website did not load on my end. Are you moving it or is it down?

    Best regards,
    Victoria

    #1185191

    sorry, I have a protected password.
    please try again

    #1185657

    Hi decode,

    I think some locations are blocked, I could not load the website from Ukraine and from the US IP. Do you know anything about that?

    Best regards,
    Victoria

    #1186012

    Sorry, I think that maybe you IP is locked by host.
    Can you provide with your IP to unlock?

    #1186424

    Hi decode,

    My IP is dynamic and so it will not really help to whitelist it. You might want to ask your provider to allow access from Ukraine, Philippines, Greece, USA and Latvia. This is where me and my colleagues are.

    Best regards,
    Victoria

    #1186600

    Can you log in now? the host will automatically lock the IP when login error.
    So please change your IP or provide your IP for me to unlock, please.

    #1186632

    you can check here.

    #1187185

    Please help me, thank you very much.

    #1187607

    Hi,

    Thank you for the info.

    The link in the column is working properly on our end. Can you provide a screenshot of the issue and regenerate a login token so that we can access the site? You can use imgur or dropbox for the screenshot.

    Best regards,
    Ismael

    #1187685

    Because I removed the default link settings, you would think that the link worked.

    You can change the settings yourself.

    I have set the link options now, please help me as soon as possible.

    I waited for a long time.

    Thank you very much.

    #1188382

    Hi,

    Sorry for the delay. The login token has expired and the login info above is invalid, so we are not able to edit the cell and apply the link. Please generate another login token and extend the expiry if possible. We’ll check it as soon as possible.

    Thank you for your patience.

    Best regards,
    Ismael

    #1188433

    updated

    #1188814

    Hi,

    Thank you for the info.

    We can now see the issue in your installation and found what’s actually causing it. It’s a styling issue.

    To fix the issue temporarily, we added this code in the Quick CSS field.

    .flex_cell.av-cell-link {
    	display: block;
    	float: left;
    }

    Thank you for your patience.

    Best regards,
    Ismael

    #1189687

    thank you.
    It work well now.

    #1189895

    Hi,

    Great, I’m glad that Ismael could help you out. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

    #1196080

    You close this ticket, thank you.

    #1196898

    Hi decode,

    Great :)

    We are closing the thread.

    If you need further assistance please let us know in a new one.
    Best regards,
    Victoria

    #1196899

    Hi,

    Best regards,
    Victoria

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)

The topic ‘Grid Layout Column error in add Link’ is closed to new replies.