Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #679042

    Hey there,

    I am trying to find out how Google sees my Frontpage. When I Fetch and Render the non-subdomain version (WPML, two languages with one as subdomain de.*), it can render something but it isn’t the full site I can see (looks like just the upper part). When I just fetch it, I don’t see any of the bodytext in the HTML code. I guess that is unfortunate for the ranking of the site?

    When I try to Fetch & Render the Subdomain set via WPML, it actually can’t render at all and results in an Error. Just Fetching the HTML works, but also without any content in the code.

    Link and Login Data in the Private Section. I am also using W3 Total Cache, but even when I clear the Cache and disable it, things don’t change. Hope you can help me out – I unfortunately can’t copy&paste the code from Google, it seems like they disabled that possibility out of whatever reason.

    Thanks,
    eC

    #679123

    Hey eC!

    That does look something that requires an extensive consultation to the issue.
    Please try discuss with a consultant, to be able to get some clues regarding the issue.

    We do appreciate the time and patience let us know if we can help with something else

    Cheers!
    Basilis

    #679129

    Fixed, thanks anyway!

    • This reply was modified 3 years, 7 months ago by  eC.
    #680452

    Hi,

    Great, glad you got it working :-)

    Please open a new thread if you should have any further questions or problems.

    Regards,
    Rikard

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Google Search Console Fetch & Render issues’ is closed to new replies.