Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1131507

    Hi,
    i have 2 problems with Enfold Theme:
    1)after enabling Google reCAPTCHA I see “I’m not a robot” in my contact form, but after clicking the checkbox, I see my submit button;
    2) also, in the Contact form i setting “Redirect”option” ( with a thankyou page), but the page, after enabling Google reCAPTCHA, doesn’t open, because contact form wait clicl on send button.

    #1131811
    This reply has been marked as private.
    #1132102

    Hi,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( do be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create an admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Basilis

    #1132250
    This reply has been marked as private.
    #1133281
    This reply has been marked as private.
    #1133337

    Hi,

    Thank you for the update. And sorry for the delay.

    Hi, can you help me please for this problem, customer receive spam trough contact form.

    You should update the theme to the latest version (v4.6), which contains the improved version of the spam protection. After the update, try to reconfigure the spam protection options. Please note that you can enable recaptcha for a specific contact form in the latest version.

    Best regards,
    Ismael

    #1133884
    This reply has been marked as private.
    #1134201

    Hi Mary,

    I see that you are running 4.5.4 on that site, did you add a token to the backend of the theme? If not then please refer to this: https://kriesi.at/documentation/enfold/theme-registration/.

    Best regards,
    Rikard

    #1134909
    This reply has been marked as private.
    #1135882

    Hi,

    Yes, you have to reconfigure the recaptcha options in the theme options and in the contact form element. Make sure that you have the correct API key for the recaptcha version.

    Thank you for the update.

    Best regards,
    Ismael

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.