Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #1135026

    Hello there,

    The google map is not loading. There is a black box with the text “Maps were disabled by the visitor on this site. Click to open the map in a new window.” This has only happened after the most recent WordPress (5.2.3) and theme update. I have used a “fallback image” rather than have a blank space on the homepage and the contact page.

    Can you advise?

    Thanking you in advance.
    Jamesy

    #1135039

    Hey James,

    I respectively submit that your issue is most likely corrected with the v4.6.1 fix that was released today, please try updating. Please note that the download at Theme Forest may say v4.6, but this was a typo.
    If you continue to have this issue please open a new thread with admin access in the Private Content area so we can assist. When you post in someone else’s thread you can not see anything we post in the Private Content area, and the original author can see your login info. Thank you for your understanding.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1135946

    Hi Jordan,

    I do have the same issue here… I updated to the latest version (4.6.1), updated the page with the map with the “Show Google Maps inmediately” option selected, and clear cache…. still the same.

    Is there any other workaround?

    Many thanks in advance.

    Best,
    Cristina

    #1136342

    Hi Cristina,

    Please open a new thread and include WordPress admin login details in private so that we can have a closer look at your site.

    Best regards,
    Rikard

    #1137232

    Hello again,

    Guys, ENFOLD is one of the most popular themes. I have 5 clients where ENFOLD is the theme. Is there a fix / update for the issue with Google Maps not being displayed?

    Thanking you in advance.
    Jamesy

    #1137292

    Hi, jumping on this as well–we also have 50+ clients whose maps no longer work. A timely solution to this, or any insight at all, would be hugely appreciated.

    Thank you!

    #1137490

    Hi guys,

    I just ran the latest update (4.6.2) and the Map is appearing now! Many thanks for the update!

    #1137573

    Hello again,

    Yup, I can confirm that with the new update (4.6.2) Google Maps now loading. Well done guys.

    Appreciated.

    #1137779

    Hi dognwolf,

    The map is working on your contact page and I see that you are running 4.6.2, I’m guessing that the update worked out for you?

    Best regards,
    Rikard

    #1137781

    Hi Onlysky,

    The 4.6.2 update should solve the problem with maps, please try updating to that. Thanks for using Enfold by the way :-)

    Best regards,
    Rikard

    #1137783

    Hi CrisSWBN,

    Great, I’m glad that you got it working and thanks for the feedback. We’re sorry for the problems in the previous 4.6 versions.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.