Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1111238

    Hello,

    The google maps functions isn’t appearing on the page. You see a completely blank area.

    I have the latest Enfold installed, deactivated all plugins, but that wasn’t the solutions. Any thoughts about what this can be?

    Thx for helping!

    Best,

    Erik

    #1111243

    Hey Erik,

    Could you please create temporary WP admin logins and post them here privately so we can look into it? Also, are we allowed to de-activate all active plugins for testing purposes?

    Best regards,
    Yigit

    #1111269
    This reply has been marked as private.
    #1111308

    Hi,

    It seems like you modified js/shortcodes.js file in your child theme. What were the changes you made? It would be better to update the file and apply modifications again as error displayed in console is in shortcodes.js file.

    Best regards,
    Yigit

    #1111319

    Hi Yigit,

    Thank you for your response. I’ll check it out with the client of the site, I don’t know why this is done.

    Thx again!

    Best,

    Erik

    #1111320

    Hi,

    You are welcome! We will keep the thread open and wait to hear from you :)

    Best regards,
    Yigit

    #1119112

    Hi,

    Sorry for the late response. But this has been solved!

    Best,

    Erik

    #1119358

    Hi Erik,

    Great, I’m glad that you got things working. I’ll go ahead and close this thread for now then, please open a new thread if you should have any further questions or problems.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Google Maps insn't apearing, blank area’ is closed to new replies.