Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #655032

    Hello guys,
    please have a look on my site: https://www.tideritter.de/
    I tried several things, but the AdSense ads do not show up. In AdSense itself everything is fine. This is the second site with Enfold in which the ads do not work for me. I firstly tried to keep it simple and integrated HTML Snippets Plugin to publish the code, because of this thread: (Purchase code hidden if logged out) -update/”>https://kriesi.at/support/topic/ (Purchase code hidden if logged out) -update/.
    What am I doing wrong?

    Thx in advance for your help.,
    Chris

    #655216

    Just for ensurance: the ad should show up right after the three blue blocks. It’s a Leaderboard :-)

    #655595

    Hi,

    Please send us a temporary admin login so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Thanks,
    Rikard

    #655636

    Hey Rikard,
    it’s done and you’ll find it in the private content.
    Thx,
    Chris

    #656001

    Hi,

    Thanks for the details but it seems that your site is down, I get error 521 when trying to access it. Please contact your hosting provider if it should stay down.

    Best regards,
    Rikard

    #656426

    The site is reachable again … please have a look ;)

    #656824

    Hey!

    We are not sure why the snippet is not working. We don’t see any errors or anything in the console. Did you try this on a default theme? We created a test page here but it’s still not working. https://www.tideritter.de/test.html

    Regards,
    Ismael

    #657862

    Hey Ismael,

    that’s kind of spooky, that you cannot find something too. What can I do?
    The AdSense account is in checking-mode as long as there is no ad showing up to verfify our account … could someone else help?

    These things I did:
    1. Disabling all Plugins – nothing
    2. Testsite with no other content (by Ismael, nothing)
    3. Switching the theme to twentysixteen (the ad appeared!!!)

    But we want to use enfold … :-( … maybe someone else from the kriesi team?

    Here’s the screenshot frpn twentysixteen:
    Ads show up with the theme Twentysixteen

    #657871

    I now also tried to use this plugin: WP Simple Adsense Insertion … as a recommandation from this post: https://kriesi.at/support/topic/ (Purchase code hidden if logged out) -code-into-enfold/ … still doesn’t work … *heul* ;)

    I tried three sites with Enfold and it is always the same result.

    #658689

    Hi,

    I will ask the rest of the support team, maybe they can find anything. Are you sure that the code is correct? Have you tried to regenerate it? We tested the same code on our installation but it’s still not working, the iframes inside the adsense container are empty. The display property of those containers are also set to “none”. We also tested the code on a default theme and it’s still not working. These links might help:

    https://support.google.com/adsense/answer/1208336?hl=en
    https://support.google.com/adsense/answer/10523?hl=en

    Best regards,
    Ismael

    #659056

    Hey!

    I left the adsense code in my local installation and I noticed that it is now working. Did you figure this out? What did you do?

    Best regards,
    Ismael

    #659104

    Hey Ismael,

    I tried an ad-version with a synchron loading script and I implemented the asynchron loading code on a site using Twentysixteen. As I told before the account was in checking-mode by Google and I needed a working ad so AdSense could determine the new account is no spam. Now as it works I can change back the code to asyncron script loading and it works too. *crazy*

    Best regards,
    Chris

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Google AdSense not working’ is closed to new replies.