Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #632614

    Please Help.
    My client’s website home page has lots of missing and not working features.
    I went into the dashboard and the features are missing in the builder as well.
    (1) The background image is gone from the top of the page.
    (2) the animation feature is no longer available for the icons in the builder.
    Please advise.
    Thank you.
    Patty

    #632788

    Hey PattyRose,

    Sorry for the issues you are having.

    Could you please provide login details to your site, so that we can have a closer look. You can place the information in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Jordan

    #633418

    Hi Jordan,
    I just created a login for you. Please see details below.
    Thanks!
    Patty

    #633979

    Hi,

    You are currently using an older version of the theme. Please update Enfold to the latest version 3.5.4 – http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/ and flush browser cache and refresh your page a few times – http://wiki.scratch.mit.edu/wiki/Hard_Refresh

    Best regards,
    Yigit

    #634080

    Please advise – the theme thinks it’s up to date.
    Messages in dashboard:
    Your themes are all up to date.
    No Updates available. You are running the latest version! (3.0.8)

    #634083

    Hi,

    Please try this plugin to clear WordPress transients if you do not receive auto updates and make sure your API key is correct: https://wordpress.org/plugins/artiss-transient-cleaner/.

    If it does not help, I am afraid you might need to update the theme manually – http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Unfortunately not all Server environments are able to make use of the auto update feature provided by ThemeForest :/

    Best regards,
    Yigit

    #634085

    Hi,

    Please try this plugin to clear WordPress transients if you do not receive auto updates and make sure your API key is correct: https://wordpress.org/plugins/artiss-transient-cleaner/.

    If it does not help, I am afraid you might need to update the theme manually – http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Unfortunately not all Server environments are able to make use of the auto update feature provided by ThemeForest :/

    Best regards,
    Jordan

    #636487

    Hey There.
    Still trying to get this resolved.
    There is an API key in the dashboard of the website. However, I can’t find one in the Themeforest dashboard, the box is empty.
    Is support required for the automatic updates on the theme?
    This is the message in the Themeforest dashboard.
    Enfold – Responsive Multi-Purpose Theme
    Regular License
    Your support has expired. Renew support now!

    Thanks,
    Patty

    #636679

    Hi,

    Please update the theme manually if that is the case – http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Best regards,
    Yigit

    #637720

    Thank you for your reply. However, I still need to know. Is support renewal required for automatic theme updates?
    Thanks,
    Patty

    #637900

    Hi Patty,

    No it’s not, only for receiving support here.

    Regards,
    Rikard

    #638235

    Thank you.
    So, why is it not updating automatically, then?
    Do I need to change a setting somewhere?
    Please advise.
    Thanks,
    Patty

    #638570

    Hi,

    Well, things don’t always work as expected unfortunately, and we have given you the fixes for what works for many other users. But if that is not working for you the last option would be update the theme manually via FTP, could you try that please? http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Regards,
    Rikard

    • This reply was modified 4 years, 10 months ago by  Rikard.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.