Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #558370

    Hello,

    I have a problem with a gallery. It has 2 image spaces that have nothing in them! I have tried changing the colums size from the current 5 to 4 and 3 to see if the code would be rewritten and self-repair but the spaces remain.

    I have no idea what to do at the point. I do NOT want to delete the gallery and do it again as that is not an option.
    I either need a fix OR someone to go in and edit the actual code.

    You can see the issue HERE

    #558508

    Hey la_tripping!

    Please add following code to Quick CSS in Enfold theme options under General Styling tab

    #top #wrap_all .avia-gallery-1 .avia-gallery-thumb a {
        width: 16%;
    }

    Regards,
    Yigit

    #558585

    Added it and it did nothing at all.

    Problem remains!

    http://nestortoro.com/sold-artwork-nestor-toro-artist-abstract-painter-los-angeles/

    Please suggest a solution that actually will work.

    Thank you

    #558851

    Hi,

    Please send us a temporary admin login so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Regards,
    Rikard

    #558965

    The credentials are included in the private content area.

    http://nestortoro.com/sold-artwork-nestor-toro-artist-abstract-painter-los-angeles/

    Thank you very much –

    Lee

    #558977

    Hi!

    This one, [linked in private content], is only displaying as 492 x 400 pixels. It’s not being resized properly. It probably has a weird aspect ratio or is not wide enough to be resized to 495 x 400 correctly.

    It really needs to be the same size as the others if your using the gallery element. If you do not want to worry about the size then I would try using the Masonry element instead.

    Best regards,
    Elliott

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.