Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1272348

    Hello.

    I have a problem with my fullwidth slider on the starting page.

    When i empty my cache only the header and a white screen is shown – thats not good.
    I have to refresh again then it works properly.

    No problems on firefox….

    Please help.
    In the private content is the link to the page and a screenshot of the problem.

    Thx, greetz

    #1272383

    Hello again.

    So i tested a view things
    – added other full screen sliders in a new page – all are not shown in Chrome after emptying the Cache (White screen) – Full Screen sliders are only seen if you refresh again….
    – no problems with other sliders like full width, they are loaded properly from the beginning.
    – tried from other machines in different networks – same result

    Please help – the full screen slider is the center of my starting page and chrome is the most important browser and now user only see a white screen with the menu!

    Thx in advance

    • This reply was modified 3 years, 6 months ago by zeitraum_.
    #1272385

    I just solved it, and like 80% of the time the problem was a plugin: Next Gen Gallery.

    i used that gallery years ago before i changed to enfold. It stayed because old blogposts have galleries with next gen in it – but now it gets kicked out…

    Let´s hope nobody views the old posts:)

    Greetz and thx anyway

    • This reply was modified 3 years, 6 months ago by zeitraum_.
    #1272590

    Hi,

    Did you need additional help with this topic or shall we close?

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.