Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1145832

    Hi everybody! I’m struggeling with the Blog-Layout of Enfold.
    I’d like to display the featured image in the full size.
    I changed the images size in functions.php and regenerated thumbnails but still Enfold shows the cropped version of the image.
    Settings:
    $avia_config[‘imgSize’][‘featured’] = array(‘width’=>800, ‘height’=>1198 );
    $avia_config[‘imgSize’][‘entry_without_sidebar’]= array(‘width’=>800, ‘height’=>1198 );

    The Blog Layout is set on ‘singe-big’ (Einzelner Autor, großes Miniaturbild (kein Autorenbild dargestellt, großes Feature-Bild)
    und Einzelpost mit großem Vorschaubild (vorgestellten Bild).

    There is an other strange thing: One of the posts is not showing the featured image at all. Setting is on “Show on single entry” … URL is in private content area.

    Hope you can help out & THX!

    • This topic was modified 8 months ago by  WebbR.
    #1146060

    No Idea?

    #1146547

    OK… now I feel “kind of ignored” Dear Stuff, if this is a stupid Question, let me know but no reply at all is uncool…
    Don’t get me wrong, usually you have an amazing support here – but why not now?

    #1146953

    Hi,

    We might need some more time to review this!
    Not every question is so simple, so we appreciate your patience a lot.

    Best regards,
    Basilis

    #1151279

    Dear Kriesi Team, thank you for appreciating my patience so mutch. Anyway it woud be so nice to get an answer after 2 1/2 weeks.
    Best regards!

    #1152160

    Hi,

    We are sorry for the late reply!

    I wanted to look into the issue however user role is not set to administrator. Could you please switch it to administrator and inform us so we can check the issue?

    Best regards,
    Yigit

    #1152259

    Hey Yigit, i changed the user role for securitiy reasons. Is switched back to admin now.
    I’m happy somebody cares finaly – hope we can tweek this :)
    Thx!

    #1152387

    Hi,

    1- I installed Simple Image Sizes plugin and adjust image sizes there and regenerated thumbnails. I also added following custom CSS code to Enfold theme options > General Styling > Quick CSS

    #top .fullsize .template-blog .post .entry-content-wrapper {
        max-width: 100% !important;
    }
    #top .fullsize .template-blog .post .entry-content {
        max-width: 800px !important;
    }

    Could you please review your website?

    2- I checked your post but featured image shows up on my end. Attached a screenshot in private content field below :)

    Best regards,
    Yigit

    #1152513

    Hey Yigit, thx a lot and the posts are looking good, though I was hoping to tweek this without an additional plugin ;)
    Thank you for your support and your time! I appreciate the suppurt a lot and it is one of the points leading me to buy Enfold – Licences :)

    #1152518

    Hi,

    You are welcome and thank you for your kind words :)

    Though, I had to add a new plugin because theme editor tab is missing under Appearance tab :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.