Tagged: ,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1260738

    Hi Enfold team,

    I have a number of pages that are portfolio items. I don’t want any kind of side bar for them.
    I set ‘Sidebar settings’ to ‘No Sidebar’ yet after updating, a sidebar still shows on some pages.

    Any kind of guidance about this would be greatly appreciated.

    Kind Regards

    #1260990

    Hey,

    Could you please try clearing cache and check if that helps?

    Edit: If you disabled sidebars in Enfold theme options but enabled in Portfolio page settings, portfolio page settings would override theme option settings.

    Best regards,
    Yigit

    • This reply was modified 11 months, 1 week ago by  Yigit.
    #1261004

    Hi Yigit,

    I tried clearing cache but nothing changed.

    As for portfolio page settings, not sure if you’re referring to the individual settings for each portfolio page. If so, I’ve already turned it off from that side, as you can see from the attached snapshot.

    #1261020

    Hi,

    Do you mind creating a temporary admin login and posting it here privately? It would be great if we could check the backend :)

    Best regards,
    Yigit

    #1261022

    Here you go:

    #1261033

    Hi,

    I think it might be related to one of the plugins but before testing if that is the case, could you update the theme to the latest version 4.7.6.4 – https://kriesi.at/documentation/enfold/theme-update/ so we can make sure it is not theme version related?

    Best regards,
    Yigit

    #1267111

    Hi Yigit,

    I’ve finally given my theme an update, yet sadly the sidebar is still appearing.

    If you could kindly access my website and give it a look, it’d be greatly appreciated. The user account is in the private box below.

    Kind Regards

    #1267470

    Hi,

    Issue seems to be related to “Smart Logo Showcase Lite” plugin. When I deactivate it, sidebar disappears.

    Please contact plugin authors regarding the issue as they should have better insight on what could be causing the issue :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.