Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1153080

    If you go to my website and click the first circular button of the full width slider, which should select the first slide, it causes the page to scroll down to the bottom. Could someone help me with this issue? Thanks!

    #1154724

    Hey Kieran,

    I see an anchor over the footer for some reason, can u please provide us access?

    Best regards,
    Basilis

    #1154995

    Yes, please find details in private content.

    #1156254

    Hi,

    Sorry for the delay. Are you referring to the “Read Article” button within the slider? It is working properly on our end — the site redirects immediately to the specified link without scrolling down.

    Best regards,
    Ismael

    #1156486

    No. I’m referring to the 4 small circles at the center bottom of the main slider that are used to control/rotate the slider. If you click the first circle it scrolls down to the bottom.

    • This reply was modified 3 weeks, 4 days ago by  Kieran.
    #1157715

    Hi,

    Thank you for the update.

    It scrolls down because the slider dot’s href attribute value is the same as the ID of the magazine element (Latest Articles), which is located at the bottom of the page. You have to replace the ID of the magazine element with something else.

    
    <div id="1" class="av-magazine   avia-builder-el-24  avia-builder-el-no-sibling   av-magazine-hero-left av-magazine-top-bar-active">
    <div class="av-magazine-top-bar ">
    

    Edit the magazine element, go to the Developer tab, then look for the ID field.

    Best regards,
    Ismael

    #1158205

    Hi Ismael, I’ve gone to the magazine element, and to the developer tab, but there is no ID field, only a Custom CSS Class field which is empty. What do I do?

    • This reply was modified 2 weeks, 4 days ago by  Kieran. Reason: Changed admin password
    #1158985

    Hi,

    Thank you for the update.

    We enabled the ID attribute input field from the Enfold > Layout Builder panel. We also modified the magazine element and replaced the default ID. The first navigation dot should work properly now.

    Best regards,
    Ismael

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.