Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1394774

    The featured image is not visible when I share links/blog posts on social media. I have tried the following, but can’t get it to work.
    – Selected featured image in post settings
    – Selected featured image for facebook with Yoast SEO plugin
    – Selected featured image with FIFU Plugin – (Featured image from url)
    – Tried Enfold builder and manually placed a top image
    – Tried Default editor and manually placed a top image

    None of the above works, please help me :)

    • This topic was modified 2 weeks ago by Lene.
    #1394820

    Hey Madeleine,

    There’s no functionality like that in the theme by default, so you would have to use a third party plugin. I’ve used Yoast SEO many times, and it has worked every time. If you are referring to other networks which are not included in Yoast, then you might have to use third party code or a different plugin.

    Best regards,
    Rikard

    #1394874

    Ok, thanks for the reply!

    #1394957

    Hi,

    Thanks for the update. Please let us know if you should need any further help on the topic, or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

    #1395094

    I’ve tried several third party plugins, but unfortunately I haven’t been able to get it to work. Can you log into the website and see if you can solve it, or is this a problem to accept as the function is not included in the theme?

    (When I switch themes, the social media sharing works correctly with third party plugins).

    #1395153

    Hi,

    Thanks for the update. We cannot provide support for third party plugins unfortunately, please try reaching out to their developers directly if you should need further help.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.