Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #904416

    Why any Facebook Widget is working?

    I was tried the original enfold Facebook Widget and nothing shows.
    Tryied Tird Party PLugins and still nothing shows.
    The Theme is uptadet to 4.2.2 version, the latest one.

    Thi is my site: http://beesbrasil.com.br/

    Ps.: Yes i already searched for similar problem on the forum, but any solutions solved my problem.
    Ps2.: The Facebook link is a page, not a profile.

    #904432

    Hey Vinicio,

    I’m currently seeing the widgets displaying on your site:

    https://snag.gy/cLeNOf.jpg

    Is that not correct?

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #904468

    I Dont Understand, here show nothing, in firefox or in chrome, or even on edge :-(

    #904472
    #904484

    Hi,

    Could it be your connection? If you view from your phone can you see it?

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #904856

    You’re right, it shows on my phone! but why not on desktop?
    My client can’t see it too, he is from other city with another conncetion/ip and still can’t see it, i’m confuse.

    #905008

    Hi,

    Are you running any kind of caching plugins? If so disable it and see if the issue resolves.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #905066

    Hi, no caching plugin is installed

    #905142

    Hi,

    Please provide admin info so we can log in and look into this further.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #905546

    Follow the access.
    Thank you!

    #905686

    Hi,

    Thanks for sending this over. I’m not seeing anything on the back-end that seems out of place and as I mentioned I’m able to view it just fine. Please look again and toggle the options, or try a re-install of the plugin.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #942756

    I have this same problem. Can’t get FB or Twitter to work anywhere (desktop, laptops) but my phone browser. Any new ideas on what could be causing this? I’ve tried the Enfold Facebook, Jetpack and Social Feed and other plugins, nothing works.
    However, Instagram DOES now–but only with the latest hack of code in the widgets php file.
    Is there some kind of hack for FB and Twitter feeds in Enfold?

    I don’t have any caching setup on this site so I know it’s not that.

    #942991

    Hi lucky19,

    I can see both tweets and instagram posts on your first page. I’m guessing facebook should go in the middle? The element seems to be empty though?

    Best regards,
    Rikard

    #949590

    hello guys,
    I have the same problem !!!
    Fb widget is not working
    its showing me only the tittle without fb like box
    how i can fix this ?

    #949600

    Hey argana1,

    Please provide a link to the site/page question so w can look into this further.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #949712

    here in the footer
    Thank you

    #950182

    Hey argana1,

    If possible, can you please try and disable all active plugins to see if this issue resolves?

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #950202

    i did it, and still not working

    #951248

    Hi argana1,

    I can’t reproduce the problem you are describing on my end using Chrome, could you post a screenshot of what you are seeing on your end please? Also please try to check in a different browser and/or network if possible.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)

You must be logged in to reply to this topic.