Tagged: 

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1355402

    After upgrading to worpdress 6.0 I can’t edit any pages or posts. I click on edit and the circle appears as if the content is loading, but it doesn’t show anything, only the loading circle. Please help

    Thanks

    • This topic was modified 2 weeks, 3 days ago by  keep12.
    #1355455

    Hey keep12,

    Please post admin WordPress login details in private.

    Best regards,
    Rikard

    #1355699
    This reply has been marked as private.
    #1355709

    Hi,

    Thanks for that. I see what looks to be a password, but no user?

    Best regards,
    Rikard

    #1355812
    This reply has been marked as private.
    #1355822

    Hi,

    Thanks for that. I see that you are getting a 500 internal server error on the file in private, could you share server error logs with us please? If possible, then please try using a different PHP version. Something between 7.4 and the version you are currently running for example.

    Best regards,
    Rikard

    #1356143

    We are in 8.1

    Now I change to version 7.4 and works fine, did you no if I can try with php 8.0 or is better to stay in 7.4. Full compatibility and better performance with Enfold ?

    Thanks a lot.

    #1356162

    Hi,

    Thanks for the update. I’m running PHP 8.0.19 without any problems on a test installation, so you should be able to update to that. If you should prefer to stay with 7.4, then I can’t see any problems with that either.

    Best regards,
    Rikard

    #1356270

    Thanks a lot

    #1356280

    Hi,
    Glad Rikard could help, if you have any further questions please create a new thread and we will gladly try to help you. Thank you for using Enfold.

    Best regards,
    Mike

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Error when try to Edit after Upgrade to WordPress 6.0’ is closed to new replies.