Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #23024

    Hi,

    I have a new fresh install of WordPress and Enfold + dummy data. No plugins.

    I have the following error displayed on the top of the page. Also, the “Home” menu link simply redirecrt to http://kriesi.at/themes/enfold/

    I have the same issue after multiple re-install. Even without dummy data. Also, despite I do not install dummy data I have all the menu links and “Home” link redirect to http://kriesi.at/themes/enfold/

    Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_c0077b9e2074290fbb7230a6891b13cb, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balusite/public_html/enfold/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php on line 27

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie – headers already sent by (output started at /home/balusite/public_html/enfold/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php:27) in /home/balusite/public_html/enfold/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php on line 27

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /home/balusite/public_html/enfold/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php:27) in /home/balusite/public_html/enfold/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio.php on line 27

    #118271

    Ok, sorted.

    1. Made the /tmp folder writable.

    – This has sorted the problem with the error messages.

    2. Edited the “Home” menu URL, as it is a custom link.

    – This has sorted the problem with the homepage.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘error after installation’ is closed to new replies.