Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #336719

    Dear Support,

    1) I run Enfold v 2.6.2 but the available update (to 3.0) is not showing in the WordPress dashboard. Is that an error or by choice? And if so, why?

    2) Also, when adding Portfolio items, the button “Advanced Layout Editor” doesn’t respond. WordPress version is 4.0.

    PS: You support forum confirmation emails are getting through very slow. I might seem as they are not arriving.

    Thanx a lot!

    Kind regards,

    Gerard.

    #336769

    Hi gerardjp!

    Please try updating the theme via FTP – http://vimeo.com/67209750
    that should solve the issue. Please also make sure that your API key is correct – http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Regards,
    Yigit

    #336803

    Have same trouble.

    Yigit i just upgrade by FTP the theme its work
    But doesnt fixe it.

    we have many ticket about this display trouble

    #336805

    Hi!

    @zmata Can you elaborate please? What exactly is the issue you are having? If Advanced Layout Builder is not loading, please try de-activating all active plugins and check if that helps

    Best regards,
    Yigit

    #336825

    Hi

    Here the enfold bouton before patch :
    http://s23.postimg.org/fse8g1g9n/Enfold_before.pnghttp://s23.postimg.org/fse8g1g9n/Enfold_before.png

    Here my enfold bouton after patch :
    http://s27.postimg.org/4nqslaikz/Enfold_now.pnghttp://s27.postimg.org/4nqslaikz/Enfold_now.png

    I how you will understand.

    Lika i wrote before on other poste i always un active all pluggin but nothing

    #336826

    we havent anymore the advenced option for editing display

    #336831

    Hey!

    Do you mind creating a temporary admin login and posting it here privately?

    Cheers!
    Yigit

    #336845

    was already connect in admin (big)
    i just connect too with an other admin user
    And same result nothing happend

    #336850

    Hi!

    No i mean, can you post admin credentials here privately so we can look into it?

    Best regards,
    Yigit

    #336861
    This reply has been marked as private.
    #336864

    To all, Please define / detail / announce which browser you use on which system (Mac / PC – windows 7, 7.5, 8, 10).
    Firefox? Internet Explorer (IE)?, Safari? That will be usefull to Kriesi Team.
    I used FF32 on Mac. It maybe that some issues get a better control when we use Google Chrome – which is something I did.

    Alexoidea

    #336866
    This reply has been marked as private.
    #336871

    Hey @zmata!

    What page is that on where you don’t have the button any longer? I logged into the site but see if on pages like normal.

    Regards,
    Devin

    #336883

    Ok im here …
    All my apologie to all.
    So long time i havent use back my WPadministration.

    Meaning i could do the same on ARTICLE like PAGE
    Finaly its work on PAGE editing. i gate back my Advanced option on this page … (PAGE)

    So all my apologie for wasting your time.

    Can you just confirm me this option doesnt exist on article editing ? unless the shortcode i had :)
    so sorry :)

    Thank you so mutch to helping us you open my way :)

    EDIT : FIXED !

    • This reply was modified 3 years, 1 month ago by  zmata.
    #337079

    Hi!

    Yes, you can’t use the advance layout builder for post. :)

    Regards,
    Ismael

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

The topic ‘Enfold updates not visible in WordPress / Advanced Layout Editor doesn't work’ is closed to new replies.