Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1430055

    Hi,

    When I try to modify or add a new content element in the Home page, then click to edit it, it is blank, impossible to make any editing, etc.

    Anyone knows if there a plugin conflict or any issue that I can solve easily?

    Thanks

    Francesco

    • This topic was modified 3 months ago by Francesco.
    • This topic was modified 3 months ago by Francesco.
    #1430063

    Hey Francesco,
    When I tried to edit a element on your homepage, I found no issues:
    Enfold_Support_4476.jpeg
    This is the result on the frontend:
    Enfold_Support_4478.jpeg
    Try using the login you posted for us.

    Best regards,
    Mike

    #1430064

    Hi Mike,

    thanks for reply but…

    Still is blank… How can I add screenshot to show you?

    Francesco

    • This reply was modified 3 months ago by Francesco.
    #1430066

    Mike,

    apologise me… not it work…]

    Just refreshed the page… I don’t know why…

    Thanks

    Francesco

    #1430068

    Hi,
    Try adding a screenshot and post the link in the thread.
    Did you try with the login you posted for us?
    What browser are you using, do you have any browser addons?

    Best regards,
    Mike

    #1430079

    Hi Mike

    https://img.savvyify.com/image/9ujPy
    https://img.savvyify.com/image/9uAAe

    These was the screenshots… but… after refresh the page now it works.

    I use Safari on Mac

    #1430080

    Hi,
    So it’s working for you also now?

    Best regards,
    Mike

    #1430093

    Yes. thanks

    F

    #1430097

    Hi,
    Glad to hear that you have this sorted out, if you have any further questions please create a new thread and we will gladly try to help you. Thank you for using Enfold.

    Best regards,
    Mike

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘ENFOLD Theme – Avia Layout Builder’ is closed to new replies.