Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #1238979

    Hi!

    Here is a screenshot:

    Screenshot.

    I haven’t changed or modified anything lately, except from updating WP and other plugins. No custom CSS code or anything like that.
    The problem remains even after updating to the latest version of Enfold. and the problem remains.

    Let me know what can be done.

    Thank you.
    Guillaume.

    • This topic was modified 3 years, 11 months ago by HYPS88.
    #1239189

    I have the same problem. Would be great, if anyone has a solution…

    #1239191

    Same problem

    #1239254

    Try to load the page again today and the menu was there. Fixed for me. Good luck to others!

    #1239422

    Hey HYPS88,

    I’m glad this was resolved for you!

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1239491

    Open in another browser and you will see the menu bar

    #1239513

    I had same problem today (20-aug-’20)
    After updating 6 plugins and WordPress 5,5, the left menu was gone.
    Updating Enfold with Update button -> didn’t work, no action at all
    Updated Enfold via FTP (version 4.7.6) -> still NO left menu
    Deactivated severall plugins -> no result (still the problem)
    Using Chrome as browser in which the problem occurs.
    Opened via Mozilla Firefox -> MENU works.
    Opened in Chrome Incognito -> MENU works
    Opening in Chrome (normal) -> problem occurs.

    Pressed CTRL-F5 (refeshing disrecarding cache) in Chrome – > MENU works again.
    Cache problem? Seems, but it solved the problem for now.
    Hope this helps for other people, else let us know.

    #1239736

    Hi teup010,

    Thanks for sharing your solution, it’s much appreciated :-)

    Best regards,
    Rikard

    #1241502

    I still do not have a menu sidebar in my settings. Anyone who can help?

    #1241518

    User another browser, empty you cache. And also update wordpress. (Make backup before)
    I had the problem with chrome, in Firefox it showed up.

    #1241536

    Hi juiik0ch,

    Please start a separate thread, describe your issue there, and give us a link to your website.

    Best regards,
    Victoria

    #1241537

    Hi ericito,

    Did you get it working for you now or do you need more help?

    Best regards,
    Victoria

    #1241538

    I am good Victoria, love the theme.

    #1241688

    Hi,

    If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘Enfold Settings page does not show left sidebar menu’ is closed to new replies.