Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #791824

    When trying to edit a page within my website, produced in Enfold, I get this message: Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in … wp-content/themes/enfold/config-layerslider/LayerSlider/layerslider.php on line 109. Is this my error, a service provider error or an Enfold error?

    #792084

    Hey fotoLibrarian,

    Please send us a temporary admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Also, do you know what PHP version you are running on the server? You might need to update it.

    Best regards,
    Rikard

    #792230

    Thanks Rikard, log-in details below. The site works and I can see the content, but I cannot edit anything or reach my Dashboard. ATB, Gwyn

    #792238

    Hi!

    Thanks for the information!

    Can you please contact your hosting provider once again and ask them to upgrade PHP version? You can upgrade it to between 5.6.x – 7.1.x :)

    Cheers!
    Yigit

    #792251

    Hello Yigit
    I have asked 123Reg to upgrade my PHP to 7.1 and will contact you again when they tell me they’ve done it.
    Many thanks,
    ATB
    Gwyn

    #792322

    Hi Gwyn,

    Ok, thanks for the feedback. We’ll keep the thread open in case you should need any further help.

    Best regards,
    Rikard

    #792421

    Hello Rikard and Yigit
    Harlech.org is now running PHP 7.0.15.
    ATB
    Gwyn

    • This reply was modified 7 months, 1 week ago by  fotoLibrarian.
    #792619

    Hi,

    Great, did that help with your problem? If not then please post WordPress admin login details in private as well so that we can have a closer look.

    Best regards,
    Rikard

    #792690

    OK Rikard and Yigit, many thanks for your prompt response and my editing control has now been returned to me! ATB, Gwyn

    #792830

    Hi,
    Glad we were able to help, we will close this now. Thank you for using Enfold.

    Best regards,
    Mike

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Enfold: Parse Error?’ is closed to new replies.