Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #747738

    I’ve been working on this Enfold site and everything was fine. Then all of the sudden the footer and socket has moved to the left and now the left side of it seems to be hidden behind the left vertical menu. Honestly I can not recall if when I made the switch to the “Photography Portfolio” demo files if the footer was ever correct. But I did that switch a week or two ago and I didn’t notice the messed up footer until today.

    I have removed the Quick CSS changes I applied, as well as deactivated all plugins and none of that fixed the footer.

    I had made a few minor changes to the footer.php file (to fix the copyright text” but I have now replaced that with the original footer.php file and that also did not fix the issue.

    I am not sure what else to do. Any help would be greatly appreciated!

    #747744

    Hi Tony!

    Can you please post a link to your website as well? :)

    Regards,
    Yigit

    #747745

    Or should I have installed the “Consulting” demo files instead? I just noticed the photography one doesn’t have a footer by the consulting one does.

    #747746

    haha, can’t believe I forgot that!

    http://anewhoperecovery.com

    #747747

    Hi!

    I edited your pages and moved your content into a color section element. Please review your website :)

    Best regards,
    Yigit

    #747751

    As always, perfect solution and thanks for the help!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Enfold – Footer got messed up somehow…..’ is closed to new replies.