Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #480256

    Hello there,

    For some reason my enfold child-theme has reset itself and I’ve lost all of my settings. My pages still exist, just my structure etc set through the enfold panel is all gone (logo, favicon etc). I haven’t touched the settings for a while, so I’m not sure why this has happened.

    Is there anyway I can revert, or will I have to go through and manually recreate everything?

    Thanks in advanced!

    Brett

    Update: I’ve gone through and recreated some things to make it look similar to before. Still interested to know any possible reasons that would cause my child-theme to reset?

    • This topic was modified 8 years, 11 months ago by btor006.
    #480291

    Hello Brett,

    I have mabye a similar problem. As I was trying to make a child-theme it didn’t really work. By the create it was complete empty so we decided us to work directly in the Theme. But I would prefer to work with child-themes, too.
    If you go to a Side in the Layout Architekt you should see a little clock-symbol on the left-side with the name Revisionen or revisions for example: clock-symbol Revisionen: 4 Anzeigen
    Click to Anzeigen and you get the last backup Versions. I’m not sure if it solve your problem but i think it could be a option.

    Or you ask your provider if they have a backup.

    Hope I could help you

    Wilfried

    #481080

    Hey!

    In a case where you have no local back ups of the files or was utilizing backup plugin of sorts, you could try contacting your server host to see if they are able to revert your website to a previous state.

    Best regards,
    Dake

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.