Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1100323

    I have taken over maintenance for a WP website. There was no update for a long time. WP then simply automatically updated. That was not nice.

    I have been able to repair the website so far and she is now running again. But the Advanced Layout Builder does not work and old posts can not be edited either. It’s kind of the worm in it.
    Please, I need some support.

    -> By the way: The website had a heavy hack. However, it could be fixed with ‘Anti-Malware’. All file and folder permissions were set to 777. All this is fixed. I hope all rights are set correctly now.

    #1100528

    Hey fe1x,

    Thanks for the details, could you post WordPress details in private as well please?

    Best regards,
    Rikard

    #1100713

    We are now on WP 5.1.1 with the last Enfold.
    What information do you want?
    Thanx

    #1100876

    Hi,

    Exactly what I wrote in my first post; WordPress login details.

    Best regards,
    Rikard

    #1100921

    Hey Rikard,
    ;) you wrote exactly ‘post WordPress details’. It does not matter. Now here the WordPress login details.
    Thank you very much!

    #1101231

    Hi,

    Thanks for that. What happens if you select to use the Classic Editor in the main page of the theme options?

    Best regards,
    Rikard

    #1101809

    Dear Rikard,
    Yes, please! A plugin always helps with WP. It was maybe a stupid question. – I wonder what will be 2022, if these plugins (Classic Editor or Classic Editor Addon) do not do their job anymore and Gutenberg is the main editor. – But it’s not an enfold problem. – Thanks a lot and have a good day!

    #1101829

    Hi,

    If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Editor Problems after automatic update WP 4.6.13 -> WP 5.1.1’ is closed to new replies.