Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1335621

    We’re using a before and after slider within a tab section and when trying to move the slider left and right on mobile, the tab section is jumping from tab to tab. We really need to disable the swipe functionality for this please.

    • This topic was modified 1 week ago by  aestheticare. Reason: updated page url
    #1335892

    Hey,

    Thanks for contacting us!

    1- Please go to /wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/tab_section/ folder and copy tab_section.js file
    2- Create a folder named “js” on your child theme and paste tab_section.js file inside it
    3- Open tab_section.js file and replace its content with this one – https://pastebin.com/aHKUCdjv
    4- Open functions.php file on your child theme and add following code to bottom of the file

    
    function wp_tab_section_js() {
    wp_dequeue_script( 'avia-module-tabsection-js', AviaBuilder::$path['pluginUrlRoot'] . 'avia-shortcodes/tab_section/tab_section.js', array( 'avia-shortcodes' ), false, true );
    wp_enqueue_script( 'avia-module-tabsection-child-js', get_stylesheet_directory_uri().'/js/tab_section.js', array('jquery'), 2, true );
    }
    add_action( 'wp_print_scripts', 'wp_tab_section_js', 100 );
    

    For future reference, disabled function is called “swipe_to_next_prev” :)

    Best regards,
    Yigit

    #1335896

    Hi Yigit,
    I’ve followed the steps however the same problem still seems to persist on mobile.

    #1335980

    Hi,

    Thank you for the update.

    It seems to be working correctly on our end. We provided a screenshot in the private field. You may need to temporarily disable or toggle the Enfold > Performance > File Compression settings and purge the cache in order to load the new script.

    Best regards,
    Ismael

    #1336007

    Hi, I’ve tried clearing the cache but it still doesn’t work. I’ve checked on two different mobile devices.

    #1336131

    Hi,

    Thank you for following up.

    Looks like you have enabled the Enfold > Performance > File Compression settings. Please keep it disabled for now, then try to check the page on incognito mode. Make sure to add the modification that @yigit suggested above. For some reason, the modification is not working when compression is enabled.

    Best regards,
    Ismael

    #1336154

    Hi, I had already tried it with compression disabled. I had reenabled it to see if that would make a difference – it did not. I have again tried it with compression disabled, it still doesn’t work. Can you please investigate this issue with more urgency as one message a day with no actual fix is getting frustrating.

    #1336201

    Hey,

    Content of tab_section.js was duplicated in your child theme, you might have accidentally pasted the content of the file twice. I edited tab_section.js file, corrected the issue and then commented out following line
    content_wrap.avia_swipe_trigger( {prev:'.av_prev_tab_section', next:'.av_next_tab_section'} );

    Please flush browser cache and review your website.

    Best regards,
    Yigit

    #1336320

    Thanks Yigit, it’s working correctly now.

    #1336332

    Hi,

    Great, I’m glad that Yigit could help you out. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.