Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #681140

    Hey Everyone,

    Having strange issues with the delimiter in most of my posts. Please help.

    It currently looks like this:

    Aerocare launches next-generation resourcing software
    June 27&pm06p;2016-06-27T17:21:05+00:0020160606pm; 2016 - 5&pm06p;2016-06-27T17:21:05+00:002016Monday20166;21 pm

    Help asap would be much appreciated.

    Thanks.

    #681560

    Hi sebastianbourgesbiarri,

    Could you post a link to the site in question so that we can take a closer look please?

    Thanks,
    Rikard

    #693524

    Here you go — Private content.

    #693877

    Hi,

    Have you changed date format in Settings > General? It seems like you have set it to custom but it does not work correctly. If you have, please elaborate on the changes you would like to make. If you have not, please double check that date format is set correctly in Settings > General

    Best regards,
    Yigit

    #695290

    Yigit, you sir are a champion..

    Thanks a lot,

    Nick.

    #695430

    Hi,

    You are welcome!
    For your information, you can take a look at Enfold documentation here – http://kriesi.at/documentation/enfold/
    And if there are features that you wish Enfold had, you can request them and vote the requested ones here – https://kriesi.at/support/enfold-feature-requests/
    For any other questions or issues, feel free to post them here on the forum and we will gladly try to help you :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Delimiter Issue’ is closed to new replies.