Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #717563

    HI, I was going to try to work on getting custom links in portfolio to open in a new (blank) window but now I am noticing that the title does not even link at all. It seems to me that behavior should be the same as for all the other portfolio titles (i.e. it should link). Can you take a look (link below).

    #717812

    Hey waterwalk,

    Did you use custom js code to open portfolio in new window? as for the title linking I checked it and not sure why it’s behaving that way. Can you post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    Login credentials include:

    • The URL to the login screen.
    • A valid username (with full administration capabilities).
    • As well as a password for that username.
    • permission to deactivate plugins if necessary.

    Best regards,
    Nikko

    #717905

    Hi, I actually started to do the code to get custom portfolio links to open in a new window but when I realized that the title link was not even working I thought I should contact you all first. I will put the login information below. I am using a child theme but other than that the only thing that is really custom right now is that I have elegant blog template moving the comments/author/date up above content (below title) but I’m not thinking that would affect the portfolio page at all since it’s a completely different file. Login info is below. Thanks for taking a look :)

    #719654

    Hi,

    login does not work for me. Can you check please?

    Best regards,
    Andy

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.