Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1366504

    How do I delete or rename my custom elements?

    #1366575

    Hey Samuel,

    Thanks for contacting us!

    To edit your Custom Elements, please go to Custom Elements tab and click “Edit Custom Elements” button.

    To delete them, hover on the element you would like to delete and click on “X”

    To rename them, edit the custom element, go to Customize tab and click “Edit Name And Tooltip” button.

    You can find screenshots here – https://imgur.com/a/Htxbh6q :)

    Best regards,
    Yigit

    #1366626

    Mine doesn’t have the 2 buttons as shown in your image. What can I do now?

    #1366642

    Hi,

    Which version are you using? If not the latest 5.1.2, please firstly update the theme – https://kriesi.at/documentation/enfold/theme-update/

    Best regards,
    Yigit

    #1366686

    I’m using the latest version.

    #1366830

    Hi Samuel,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( to be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create an admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Nikko

    #1366950

    Okay, sent.

    #1366952

    Hey,

    Thanks! I went to Enfold theme options and switch the editor to classic editor and buttons showed. Apparently it does not show up on block editor. We will report the issue to our devs. In the meantime, please switch to classic editor whenever you need to Add/Edit custom elements :)

    Regards,
    Yigit

    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by Yigit.
    #1366959

    Thanks!

    #1366974

    Hi,

    You are welcome!
    Let us know if you have any other questions and enjoy the rest of your day :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Custom Elements (Delete & Rename)’ is closed to new replies.