Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #325689

    hi again!
    I really like the elegant look and the many possibilities of enfold. I built the testsite with IE7 + firefox and had no (heavy) problems. But now I came arround some really bad issues while testing my test-website with browserstack.

    OSX MountainLion + Safari 5.1 > animated numbers: well they don´t start counting at all – remaining at zero!!
    Win7 + IE8 > Post Images are somehow distorted, icons on hover are not showing
    iPad 2 > the coloursection-video is not playing, just showing the custom-fallback image & circle-styled image of team member is showing square
    iPad > many many issues… most of all the coloursection images are not scaled to fit the container (only shown in original size in the lower left corner of the container)

    Don´t get me wrong. I really can live with a slightly different look on other browsers. But those issues are really hard. Any suggestion what to do?

    #326105

    Hey melonmelon!

    Thank you for using Enfold.

    There are script errors that is coming from a third party plugin so it might be the fault of the issue. Try to deactivate the plugins then test it again. Have you really check it on an actual iPad? I’ll ask Josue to take a look.

    The script error is coming from the file bootstrap-shortcodes-popover.js. I can’t check the site on IE because of the error.

    Best regards,
    Ismael

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.