Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1201897

    Hi, pls have a look at dr-may.com a new enfold site under construction. The cookie banner appears for some reason corrupted underneath the footer! No idea, what happened? Thx Jo

    #1202063

    Hey Jo,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( to be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create an admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Nikko

    #1202175

    Thx! Link in private. Jo

    #1202211

    Hi Jo,

    I went to Enfold theme options > Performance and disabled CSS file merging and compression and that helped.

    Not really sure what exactly is causing this issue but it only seems to happen on a child theme. I will ask my teammates and devs regarding the issue. If you do not mind, please keep the logins for couple more days in case our devs would like to check.

    Best regards,
    Yigit

    #1202217

    Cool Thx. Never mind as long as you guys are there to help!

    Best Jo

    #1202264

    Hi,

    You are welcome! We are always here to help :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Cookie Content bar appears corrupted’ is closed to new replies.