Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1335640

    Hi,
    the problem is that the content on several pages is not shown as it should appear. For example, pictures are not shown, background colors are not shown, or text font, text size and text color are not shown as they should. I am using the Avia Layout Editor.
    I noticed that when the page is still saved as a draft all appears correctly but after changing to published, the above mentioned problems.

    – I am using latest WP
    – I updated the theme Enfold, but that did not solve the problem. Now using Enfold 4.8.8.1
    – I changed php from 7.4 to 8.0, but that did not solve it. So I did go back to 7.4 for now.
    – php memory limit is set to 256 MB. Server allows up to 512 MB.

    Please help asap.
    Thank you.

    #1335674

    Hey mebi,

    You are getting a 404 error on a style sheet file, that is likely causing the problem. Could you share FTP login details with us as well, so that we can check this further please?

    Best regards,
    Rikard

    #1335685

    Hi Rikard,
    thanks for looking into this problem.
    When I open that page I cannot see that error. So please have a look.

    #1335729

    Hi,

    Thanks for that. I see that some post CSS files have been created in that folder, and it seems to have the correct permissions as well. The post CSS for the page in private doesn’t seem to get generated for some reason though. I’ve added this filter to your functions.php file to skip the post CSS file creation, and it’s working as it should after that:

    /**
     * Filter to skip css file generation.
     * You can add logic to skip for certain pages/posts only.
     * 
     * @since 4.8.6.1
     * @param boolean $create
     * @return boolean					true | false or anything else to skip generation of css file
     */
    function custom_avf_post_css_create_file( $create )
    {
    	return false;
    }
    
    add_filter( 'avf_post_css_create_file', 'custom_avf_post_css_create_file', 10, 1 );

    Please share server error logs with us if you should need any further help on the topic.

    Best regards,
    Rikard

    #1335928
    This reply has been marked as private.
    #1335963

    Hi,

    Thanks for the update, we’ll leave this thread open for you.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.