Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1134638

    Hi guys,

    I have all items selected properly:

    + ENABLED: Use Enfold Numeric Captcha (but I am still getting a Google Captcha error message. That should not be as I am not using it)
    + ENABLED: Check if you want to hide form labels above the form elements. Still showing up on the page.

    See screenshot.

    + All server and browser caches have been cleared.
    + Tested on latest versions of Chrome, Safari, Firefox on Mac and pc.

    + None of the Enfold settings are functional.

    Thank you,

    Jas

    • This topic was modified 4 days, 11 hours ago by  Jasmer. Reason: updated link
    #1135215

    Hey Jasmer,

    Thanks for the screenshot. Please send us a temporary WordPress admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #1135263
    This reply has been marked as private.
    #1135274
    This reply has been marked as private.
    #1135545

    Hi,

    Thanks for the login details, does your site have a URL as well? Please try to stick to one problem per thread.

    Best regards,
    Rikard

    #1135563

    Yes that might help…

    #1136270

    The logo seems to be off-centered dramatically on Safari for Mac on Mojave. Chrome for Mac seems to be fine.

    There are several problems with this very simple site. I have not edited it or touched it in a year. Spontaneously, it suddenly has issues.

    Thanks,

    Jas

    #1136828

    Here is the screenshot from Safari Version 12.1.2 (14607.3.9) for Mojave 10.14.6 (18G95).

    1. Hide Form Labels is checked but they are not hiding on Chrome or Safari

    2. Page Centering – The logo seems to be off-centered dramatically on Safari for Mac on Mojave. Chrome for Mac seems to be fine. I’ve never had issues in the last few years until recently.

    Thank you,

    Jasmer

    • This reply was modified 4 days, 11 hours ago by  Jasmer. Reason: added second screenshot
    • This reply was modified 4 days, 10 hours ago by  Jasmer. Reason: added text
    #1136835

    Strange all issues seemed to have disappeared. Did someone edit the site? Perhaps it was the recent WP update that resolved issues? Thank you, Jas

    Update: In response to your reply below, I have changed no settings in 2 years and the errors mentioned above spontaneously occurred. This could not have been a caching issue as no changes were made to be cached on the site in several years. I cleared the server cache, I cleared the browser cache and I attempted on several different browsers.

    Thank you for your help Basilis,

    Jas

    • This reply was modified 3 days, 8 hours ago by  Jasmer. Reason: added response to closed ticket
    #1137255

    Hi,

    It did because the web site cache has been changed.
    All good happy you got it shorted out.

    Best regards,
    Basilis

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Contact Form and Enfold Numeric Captcha’ is closed to new replies.