Tagged: , , ,

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1226759

    Hi,

    I’ve got a problem with (what I think is) a conflict between Enfold and the Yoast SEO plugin on a site that I’m supporting.
    The problem occurs when I try to make changes in Yoast on a page in WordPress. When I click the ”Update” button the button deactivates and the ”save circle” begin to spin besides but then nothing happens. It never continues forward and the changes are not saved.

    I’ve run the site in Troubleshooting Mode and I first tried to activate just the Yoast plugin (without Enfold activated), and then it worked fine to save the changes. I then activated the other plugins one at a time and tried to save the changes after every plugin I activated, and it worked fine all the time. It wasn’t until I activated Enfold that the problem occured and that’s why I think it is a conflict between Enfold and Yoast.

    I’ve got the latest versions of WordPress, Enfold and Yoast installed.

    Do you have any idea what causes the problem and how to solve it?

    Kind regards, Isak

    #1227117

    Hi Isak,

    Please send us a temporary WordPress admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #1227482
    This reply has been marked as private.
    #1227865

    Hi Isak,

    Thanks for that. I tried making some changes to the Yoast fields and that worked at first, but when I try to remove something then the problem which you are describing happened. I see that the server is responding with a 403 (forbidden) error on the file in private. Maybe you could try reaching out to your hosting provider to see why that is? Also please try to activate the Classic Editor in the main page of the theme options to see if that changes anything.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.