Tagged: 

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1000195

    hi there
    using child theme
    we have just set up a blog, made all the correct inputs in discussions setting
    but
    on blog page it says “x comments”
    once you click this element it leads to the post
    box to leave a reply does not pop up
    tks for help!

    #1000303

    Hi,

    Thanks for contacting us!

    It seems like you used Advanced Layout Builder to create your blog post. When using ALB to create posts, you would need to all elements including Comment and Social Share Buttons manually under Content Elements tab of ALB :)

    Cheers!
    Yigit

    #1000387

    hi yigit
    thanks for your very quick reply, much appreciated!
    hm, i do understand what you mean, but is there a content element called repyl (i did not find anything that looks like it…) or do i really have to insert all fields manually , like a form?

    if i have to add it manually, how does it work so that people can follow comments etc.

    if i do i not use alb would i have to do the basic blog page in the standard editor or all posts

    tks for another quick reply
    cheers
    baerbel

    #1000407

    hi yigit
    i just found the element!!
    tks again

    #1000608

    Hi,

    Great, glad you found it :-)

    Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.