Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #314096

    I have a color scheme (on the frontpage) with an image background. (I refer to the section directly under the sliders with the 8 iconboxes “TAG MEDITATION TIL ET DYBERE NIVEAU”).

    No matter what settings, every time it loads in a browser it shows the image as background for the rest of the page. If I press f5 it will bounce back. This is no good because a customer will not think of that and when they arrive it gives a bad impression and looks a mess. (I have also cleared all my cookies so I get a clean test)
    SEE LINK:Henningdaverne.dk

    • This topic was modified 3 years, 3 months ago by  Netzie.
    #314103

    Hi Peter!

    This is how it looks on my end on first load – http://i.imgur.com/XkCG6Tn.png
    Which browser and OS are you using? I have checked your website on the latest versions of Chrome and Firefox on OS X 10.9.4

    Cheers!
    Yigit

    #314135

    Hi Yigit,

    Hmmmm NOT pretty!
    We are having some issues with ENFOLD – It seems that it needs a RELOAD (crtl-f5) to show up right?
    But then it runs… it look fine…. (Frontpage has a need again after viewing a few pages??)
    We use Chrome FireFox and IE :) + ;-( We are (Wife and me) on Win7 64 (Everything is UPDATED)
    Server info is PHP 5.4 memory 256

    #314314

    Hey!

    Thank you for the update.

    I just checked the website, first time, it loads fine. Did you install a cache plugin?

    Cheers!
    Ismael

    #315996

    Hi Ismael,

    No cache plugin (yet?) ;-)

    Cheers

    Peter

    #317890

    Hey!

    I’m not noting the issue on my end, please take a look:
    http://screencast.com/t/RENHyKZfs

    Cheers!
    Josue

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.