Viewing 24 posts - 1 through 24 (of 24 total)
  • Author
    Posts
  • #1248402

    Hi

    When I add a gallery and complete with images etc and save the gallery is fine however If I make a change to the gallery or anything on the page that holds the gallery it disappears and I have to load the gallery again

    The website is not live would this make a difference?

    Kindly help

    I have found its not just the above it happens all over the site and I have to go to earlier revisions to get the page back to normal.
    And the Facebook Icon that you can add at the end of posts is not working either

    #1248585

    Hey George,

    Where can we see and reproduce the problem you are having? If we need to be logged into your site then please post admin WordPress login details in private, and let us know what to do in order to see the problem.

    Best regards,
    Rikard

    #1248643

    Hi Rikard – thanks for your help – the site is not live yet so

    To recap when I try to alter something or update like a Gallery it disappears after update – I also notice Fbook icon not showing under posts

    Thanks

    • This reply was modified 4 weeks, 1 day ago by  Victoria.
    #1248767

    Hi,

    Thanks for that. The htaccess login details are working, but the regular WordPress login pages are returning 404 errors. Could you share the login URL as well please? Also, on which page in particular are you having this problem?

    Best regards,
    Rikard

    #1249004

    Hi it’s on all Pages it’s like the theme is protecting itself against being used illegally – it is a new copy by the way

    When you change something on a page and save it wipes out something out – for instance

    I add a gallery and then all the images and save update and looks ok – then I make a change to some of the copy above in a text box then when I save and preview the galley has gone I have to go to revise and see if I can find it or load the gallery again – its on every page

    Also the posts where I want to show social icon doesn’t work

    https://pool.costablancawebservices.com/cbweblogin/

    This is urgent I appreciate it if you can act on it asap as its meant to be going live Wednesday thank you

    #1249313

    This site is now live here is the link https://costablancapoolleague.com/

    Thakns

    #1249529

    Hi,

    Thanks for that, but now I’m being blocked by Wordfence:

    Your access to this site has been temporarily limited by the site owner
    Your access to this service has been temporarily limited. Please try again in a few minutes. (HTTP response code 503)

    If you think you have been blocked in error, contact the owner of this site for assistance.

    Please remove that block until we have had a chance to look at your site.

    Best regards,
    Rikard

    #1249613

    Sorry please go to live site (in private)

    Thanks

    • This reply was modified 3 weeks, 4 days ago by  georgecornelius.
    • This reply was modified 3 weeks, 2 days ago by  Rikard.
    #1250012

    Hi,

    Thanks for that, but I’m still being blocked. Could you let us know which countries are allowed to access the login page please? If you could whitelist the countries in private then please do so until we have had a chance to help you.

    Best regards,
    Rikard

    #1250564
    This reply has been marked as private.
    #1250751

    Hi,

    Thanks for the update, but I’m still seeing a 503 error page on the login page unfortunately:

    Your access to this site has been temporarily limited by the site owner
    Your access to this service has been temporarily limited. Please try again in a few minutes. (HTTP response code 503)

    If you think you have been blocked in error, contact the owner of this site for assistance.

    Best regards,
    Rikard

    #1250788
    This reply has been marked as private.
    #1251061

    Hi,

    Thanks for the update, the login is working as it should now. I checked your front page and I see that you have open html markup in your content:

    Welcome to <B>Costa Blanca Pool League

    Please use the strong tag instead, and close the markup properly:

    Welcome to <strong>Costa Blanca Pool League</strong>

    If you have the problem of disappearing content on other pages too then please check the content for anything like the example above, and close the markup.

    Best regards,
    Rikard

    #1251156
    This reply has been marked as private.
    #1251282

    Hi,

    Did you need additional help with this topic or shall we close?

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1251359

    Only need to know how to stop a small box from popping up and showing above the Facebook link under posts, please

    #1252065

    Hi georgecornelius,

    Could you please attach some screenshots of the issue?

    Where can we see the page?

    Best regards,
    Victoria

    #1252231

    Tell me how to add an image and I will happily do that – thank you

    Meanwhile here is a link to the page just go to the Facebook tab

    #1252362

    Hi georgecornelius,

    You can upload screenshots to a service like Dropbox or http://imgur.com and give us the links here.

    Best regards,
    Victoria

    #1252505
    #1253227
    This reply has been marked as private.
    #1253493

    Hi,
    Sorry for the late reply and thanks for the link to your page, to hide the tool tip popup, Please try this code in the General Styling > Quick CSS field or in the WordPress > Customize > Additional CSS field:

    .avia-related-tooltip.avia-tt {
    	opacity: 0 !important;
    }

    After applying the css, please clear your browser cache and check.

    Best regards,
    Mike

    #1253498

    Thanks that cleared it

    #1253513

    Hi,
    Glad we were able to help, we will close this now. Thank you for using Enfold.

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here
    For any other questions or issues, feel free to start new threads in the Enfold forum and we will gladly try to help you :)

    Best regards,
    Mike

Viewing 24 posts - 1 through 24 (of 24 total)

The topic ‘Changes in Gallery – Problems’ is closed to new replies.