Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1064946

    Dear Support Team,

    I’ve used a catalog item with a customer, and I’m wondering about the font’s orientation as soon as I add a link to a picture icon.

    Here the current case on the page http://museum-ahlen.de/Neu/ihr-besuch/
    at the very bottom of the last catalog item above with the heading “mehr im Netz über das Kunstmuseum Ahlen” is marked. Here I have added a link to the image (I actually wanted to do that with the other elements as well), but then the title suddenly slipped down a good bit and then, next to the image, there is a huge white area, which also has one Link is deposited. The title “Bericht von Mathias Tauche über die Lichtkunstinstallation „Kaskade“ von Egill Sæbjörnsson.” should appear just like the other elements next to the picture.
    How can I achieve this?

    Many Thanks!
    many Greetings

    #1065796

    Hey Diana,
    This is strange, adding the link to the title is creating the link 5 times, once around the image, then around the text, and 3 more times in the blank area.
    That is why there is a big gap.
    Please see the screenshot in Private Content area.
    Typically we advertise against adding links in the title fields.

    Best regards,
    Mike

    #1065854

    Good morning Mike,
    Thank you for your analysis. Yeah, really weird, why he keeps repeating this link so often.
    Hmmm, if I understand you correctly then the only solution is to remove the link on the picture, right?
    Too bad, but if there is no other solution, I have to do it that way.
    Please for short feedback.
    Thanks and best regards
    Diana

    #1066291

    Hi,

    Thanks for the update. I would like to check the settings and the theme files, but I get a 503 service error in the login page. Did you modify the theme in any way?

    Best regards,
    Ismael

    #1066385

    Hi Ismael,
    Hmmm I don’ t know what you mean with the question “Did you modify the theme in any way?”
    I just did some modifications in the QUICK CSS area, more over I did nothing.
    Is the problem, that you can not go in the WordPress dashboard area ? is the login data not correct?
    Best regards Diana

    #1066771

    Hi,

    Thanks for the update.

    It works properly when you remove the html code in the title field.

    <a class="normal" href="http://youtu.be/gi6YUOEQxaQ" target="_blank" rel="noopener">Bericht von Mathias Tauche über die Lichtkunstinstallation „Kaskade“ von Egill Sæbjörnsson.</a>
    

    Please use the “Element Verlinkung?” settings when you want to add a link to the catalog item.

    Best regards,
    Ismael

    #1082594

    hey Ismael,

    now it works perfectly. Thank you!

    #1082831

    Hi DianaLoola73,

    GLad we could help :)

    Best regards,
    Victoria

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.